Hoppa till sidans innehåll

Härlig klubbinsats i Borås

26 APR 2016 21:45
En rad pallplatser, personbästa och fina åk blev det i helgen då nästan alla LKKs tävlingsåkare ställde upp i ”Vårtecken” i Borås.
  • Skapad: 26 APR 2016 21:45

Det blev en lyckad helg i Borås, när fjorton av våra åkare, från minior C till Junior A, tillsammans med 300 åkare från 22 klubbar deltog i säsongens sista tävling. Alla presterade riktigt bra och stöttade varandra med applåder, hejaramsor och inte minst Rolf:-)

Evelina var först ut och hon lyckades så bra att hon vann sin Minior C-klass. Därefter följde miniorerna Paula, som blev tvåa i sin klass och Julia som kom på delad femteplats i sin. Tilde kom på delad fjärdeplats i Ung 13 C1 och Solveig blev delad trea i Ung 13 C2.

I klubbtävlingen satte åkarna nya personbästa en efter en. Kristina spräckte 40-poäng gränsen och fick hela 41,41 i friåkningen och vann Ung 15 A. I Ung 15 B1 tog Nadia hem segern med hela 35,10 poäng (PB) och Moa åkte till sig en fjärdeplats i samma klass.

I Junior B1 blev det dubbelt LKK på pallen när Lotta vann (34,49) och Mette tog silver (30,46), båda med nytt personbästa. Ytterligare ett guld kammade Kevin hem i Ungdom B pojkar, med nytt PB (25,37). Sofia adderade ett extra silver till klubben genom att bli tvåa i Junior B2, även hon fixade nytt PB (22,59).

Sofja gjorde för första gången en trippel Salchow på tävling och slutade fyra i Ung 13 A. En förkyld Selma tvekade in i det sista om hon skulle kunna starta, men lyckades sedan riktigt bra och åkte in på femte plats i Junior A.

Grattis alla duktiga åkare och tack för en fin helg. Och extra tack till Josh för dedikerad träning och coachning.

Resultat Vårtecken

Lidingösidan

Mitti Lidingö

Skribent: Lena Hyttsten

Postadress:
IFK Lidingös KK - Konståkning
Box 1038
18121 Lidingö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lidingokonstakn...

Se all info