Hoppa till sidans innehåll

Fin säsongsavslutning i Borås

01 MAJ 2018 19:16
Femton av våra åkare avslutade tävlingssäsongen i Borås. Det blev en riktigt lyckad klubbhelg med många fina åk, fyra medaljer och ett gäng nya hejaramsor.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2018 22:53

För Minna och Desirée var det den allra första tävlingen. Båda klarade premiären med bravur och var glada och nöjda efteråt. Sofia, Isabelle, Lina och Elin visade också upp sina program i Vårhoppet och fick fina omdömen.

I klubbtävlingen Vårtrofén blev det nytt guld till Kevin i Ung B pojkar, silver till Julia S i Minior B, Kristina i Junior A och Nadia i Junior B1. Övriga åkare stod också för fina insatser: Evelina i sin nya tävlingsklass Minior B, Julia BG, femma i Ung13 B, Sofja, femma i Ung15A, Lotta, fyra i Jun A och Sofia, sjua i Jun B2.  

Josh var riktigt nöjd och tyckte alla presterade på topp. Extra kul med Lotta, Sofia och Kristinas comeback på tävlingsisen, Minna och Desirées debut och att Mette var med och stöttade gänget. Konståkning må vara en individuell sport, men helgen präglades av ett fantastiskt teamwork och en stark hejaklack som myntade många nya ramsor. 

Skribent: Lena Hyttsten
Epost: Adressen Gömd

BassetBlades

mavala_200px_2200 

 

Lidl Logga  

Länkar

Skatesweden

Svenska Konståkningsförbundet

Stockholms Konståkningsförbund

Skatesweden Resultat

Lidingö Vikings HC

Allmänhetens istider

Hitta hit

 

Följ oss på facebook

Följ oss på instagram @lidingokonstakning

Instagram

Postadress:
IFK Lidingös KK - Konståkning
Box 1083
18121 Lidingö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lidingokonstakn...

Se all info