SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Lidingö Konståkningsklubb
Fotboll

Huvudtränare Christina Halmi

 

Christina Halmi åkte konståkning själv som liten och var med i juniorlandslaget. Är enligt SKF steg 4 utbildad tränare och har varit del i landslagledarteamet. Representerat som tränare på SM, Nordiska mästerskapen och Junior VM. Hon har en bakgrund som domare i 17 år, aktiv på högsta nationella nivå, aktiv i 10 år som nationell Technical Controller. Läst både projektledning och ledarskap, samt personalvetare.

 

Hon brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje enskild åkare att utvecklas på bästa sätt. Vill utveckla en sund förening där varje åkare räknas och kan prestera efter egen förmåga.

Nathalie Halmi
Nathalie har utbildning steg 2B enligt SKF. Hon började åka skridskor vid 4 års ålder och har tävlat som A-åkare i singelåkning upp till 16 års ålder.

 

Nathalie har studerat på Kulturamas eftergymnasiala musikalutbildning och jobbar mot drömmen om att bli musikalartist. Nu studerar hon vidare på Stockholms musikalartistutbildning. Dans, sång och teater är en stor del av Nathalies vardag, och hon jobbar även som danspedagog på Danshuset, där hon undervisar i barndans, barnbalett, och showjazz.

 

Nathalie har jobbat som tränare sedan 2015 och även som danspedagog sedan 2018. Hon har blivit uppmärksammad för att ha ett mycket gott tekniskt öga efter att ha både tränat för och auskulterat med många duktiga och erfarna tränare. Förutom det så brinner hon för det artistiska inom sporten, såsom dans på is, koreografi och show, hennes mål är att tänja på gränserna mellan koreografi och de tekniska obligatoriska delarna i ett tävlingsprogram - hur kan vi få allt att se ut som en enda stor och vacker rörelse?

Minna Dehlin
 
Kevin Kirian
 
Teresia Andersson
 
Alva Berndes

Alva är ny-examinerad musikalartist vid Stockholm Musikalartist Utbildning och har hållit på med dans, sång och teater sen hon var 6 år gammal. Hon jobbar med musik och dans i vardagen och undervisar i stilar som jazz, street och barndans.

Alva börjar som ny danslärare under hösten 2023 och håller i kompletterande lektioner där åkarna får möta arbetet med groove och rytmik, samt hitta artistisk utstrålning de kan ta med sig ut på isen. Hennes mål är att bredda horisonten för vad som är möjligt att inkludera i koreografin i ett tävlingsprogram, och ge åkarna ett stärkt förtroende för vad dom är kapabla till. A

Emma Lovén
 
Linda Gustafsson Björverud
 
Våra tränare konståkning

 

Christina Halmi, Huvudtränare 4B
Nathalie Halmi, Tränare 2B
Minna Dehlin, Tränare 1B
Kevin Kirian, Tränare 1B
Teresia Andersson, Tränare 1A
Sofia Miranda Quispecahuana Grund
Miranda Caviedes Grund
Alva Berndes  SMU Dans
Linda Gustafsson Björverud, Tränare 4B
Emma Lovén, Tränare 1A
 
Sociala medier
Samarbetspartners