Hoppa till sidans innehåll

Chefstränare

Christina Halmi


Christina åkte själv konståkning som liten och var med i juniorlandslaget.

Hon är enligt SKF steg 4B utbildad tränare och har varit del i landslagledarteamet. Hon har även varit representerat som tränare på SM, Nordiska mästerskapen och Junior VM.

Hon har en bakgrund som domare i 17 år, aktiv på högsta nationella nivå och aktiv i 10 år som nationell Technical Controller. Christina har läst både projektledning och ledarskap, samt till personalvetare.

Hon var under åren 2009-2015 huvudtränare i DKA och byggde upp klubben från start till en framgångsrik klubb med 100 medlemmar.

2015-2020 var hon huvudtränare i Enebybergs IF Konståkning där hon byggt upp föreningen till en av Stockholms största klubbar tillsammans med EIF’s tränarteam.

Under säsongen 20/21 har Christina varit huvudtränare i Djurgårdens IF konståkning och har tillsammans med DIF’s tränarteam arbetat för utveckling och tillväxt. 

Christina brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje enskild åkare att utvecklas på bästa sätt. Hon vill utveckla en sund förening där varje åkare räknas och kan prestera efter egen förmåga.

 

Uppdaterad: 06 AUG 2021 06:18
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Lidingös KK - Konståkning
Box 1038
18121 Lidingö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lidingokonstakn...

Se all info