Anmälan till skridskoskolan är öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK LIDINGÖ
KONSTÅKNING

Christina Halmi

Christina Halmi åkte konståkning själv som liten och var med i juniorlandslaget. Är enligt SKF steg 4 utbildad tränare och har varit del i landslagledarteamet. Representerat som tränare på SM, Nordiska mästerskapen och Junior VM. Hon har en bakgrund som domare i 17 år, aktiv på högsta nationella nivå, aktiv i 10 år som nationell Technical Controller. Läst både projektledning och ledarskap, samt personalvetare.

 

Hon brinner för nytänkande, utveckling och att hitta sätt för varje enskild åkare att utvecklas på bästa sätt. Vill utveckla en sund förening där varje åkare räknas och kan prestera efter egen förmåga.

 
Nathalie Halmi

Nathalie har utbildning steg 2B enligt SKF. Hon började åka skridskor vid 4 års ålder och har tävlat som A-åkare i singelåkning upp till 16 års ålder.

 

Nathalie har studerat på Kulturamas eftergymnasiala musikalutbildning och jobbar mot drömmen om att bli musikalartist. Nu studerar hon vidare på Stockholms musikalartistutbildning. Dans, sång och teater är en stor del av Nathalies vardag, och hon jobbar även som danspedagog på Danshuset, där hon undervisar i barndans, barnbalett, och showjazz.

 

Nathalie har jobbat som tränare sedan 2015 och även som danspedagog sedan 2018. Hon har blivit uppmärksammad för att ha ett mycket gott tekniskt öga efter att ha både tränat för och auskulterat med många duktiga och erfarna tränare. Förutom det så brinner hon för det artistiska inom sporten, såsom dans på is, koreografi och show, hennes mål är att tänja på gränserna mellan koreografi och de tekniska obligatoriska delarna i ett tävlingsprogram - hur kan vi få allt att se ut som en enda stor och vacker rörelse?

 
Kevin Kirian
 
Teresia Andersson
 
Sofia Miranda Quispecahuana
 
Emma Sörensen Ringi
 
Minna Dehlin
 
Olga KliapovskaiaUtbildning: Utbildad balettdansös på Bolsjojskolan i Moskva och utbildad balettpedagog på Danshögskolan i Stockholm.

Arbetslivserfarenhet: Solist på Moskovsky teatern, solist på Lebedev moderna kompani, undervisat i balettkurser på Högalidskolan, balettpedagog för proffsklasser på balettakademin, privatundervisning i balett (egen verksamhet) samt balettpedagog på Solna konståkning.


Alva Berndes

Alva är ny-examinerad musikalartist vid Stockholm Musikalartist Utbildning och har hållit på med dans, sång och teater sen hon var 6 år gammal. Hon jobbar med musik och dans i vardagen och undervisar i stilar som jazz, street och barndans.

Alva börjar som ny danslärare under hösten 2023 och håller i kompletterande lektioner där åkarna får möta arbetet med groove och rytmik, samt hitta artistisk utstrålning de kan ta med sig ut på isen. Hennes mål är att bredda horisonten för vad som är möjligt att inkludera i koreografin i ett tävlingsprogram, och ge åkarna ett stärkt förtroende för vad dom är kapabla till.

Emelie Jirénius

Emelie ”Jirran” Jirénius är utbildad musikalartist vid Stockholm Musikalartist utbildning och har sjungit och dansat sedan hon var liten.

 

Sommaren 2024 medverkar hon i musikalen We Will Rock You som sätts upp på Dalhalla med bland annat Sarah Dawn Finer, Anton Ewald och Dotter.

Jirran börjar jobba som danslärare i IFK Lidingö KK under VT 2024 och undervisar i huvudsak i stepp och koreografi som innefattar snabba rytmer där fokuset är snabbhet och koordination. Hennes mål är att stärka åkarnas fotleder för att förebygga skador, samtidigt som de får en starkare känsla för takt och rytm som de sedan kan använda sig av på isen i sina tävlingsprogram.

 
Emma Lovén
 
Linda Gustafsson Björverud
 
 
Sociala medier
Samarbetspartners